JOM FOLLOW SAYA.. TQ

BORANG PESANAN..UTK SERIOUS BUYER SHJ!!

STATUS: NEW CUSTOMER
RETURN CUSTOMER
Name:
Email Address:
Contact No.
Delivery Address:
Item 1:
Item 2:
Item 3:
Payment Method: Maybank 108177834356
Cimb 08180017195520
Public Bank 4894704203
Western Union
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya
Bayaran akan dibuat pada : Hari ini juga
24 jam
48 jam
Pertanyaan

Put a website form like this on your site.

Sep 9, 2014

MINERAL COFFEE

Aroma istimewa Hai-O Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.

RAMUAN
kopi Robusta, garam buluh

KHASIAT:
  • Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
  • Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
  • Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
  • Melegakan tekanan.

CARA PENGAMBILAN:
Bancuhkan sebungkus Hai-O Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.

BIO EVER NANO CREAM

Bio~Ever Nano Cream menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti Pegaga (Centella Asiatica), Wild Yam (Dioscorea Villosa) dan Kacang Soya (Glycine Soja) secara terus ke dalam darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan. Pegaga menggalakkan penyembuhan luka dan merangsang sintesis kolagen. Wild Yam dan Kacang Soya pula mengandungi rumusan yang boleh mengaktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang mirip dengan aktiviti hormon badan.

Bagaimanakah Bio~Ever Nano Cream mempengaruhi badan kita?
Kacang soya dalam Bio~Ever Nano Cream mengandungi zat-zat semula jadi dan bahan-bahan antioksidan yang serupa dengan hormon wanita yang amat berkesan dalam mengatasi proses penuaan. Diosgenin yang terdapat dalam Bio~Ever Nano Cream pula dapat mengaktifkan hormon-hormon badan seperti progesteron, testosteron, kortisol dan sebagainya. Hormon-hormon ini dapat menyelaraskan sistem badan termasuklah fungsi metabolisme dan sistem saraf, di samping melambatkan penuaan organ-organ badan dan memelihara fungsi fisiologi badan. Selain itu, rumusan yang terkandung dalam Wild Yam (Dioscorea Villosa) dapat memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal, ovari dan testis serta kelenjar-kelenjar endokrin yang lain dan membolehkan kelenjar-kelenjar ini berfungsi secara lancar, seterusnya menggalakkan sistem hormon berfungsi dengan baik dan memperoleh badan yang sihat.

Bagaimanakah tahap penyerapan Bio~Ever Nano Cream?
Masa penyerapan adalah kira-kira 2-3 minit bagi selepas haid berhenti sehingga 7 hari sebelum bermulanya haid yang seterusnya. Selepas ini, masa penyerapan akan dipercepatkan di mana ia hanya memerlukan 15 saat. Tahap penyerapan yang lebih cepat ini menunjukkan badan manusia mempunyai lebih banyak hormon untuk diagihkan ke setiap kelenjar endokrin. Biasanya, Bio~Ever Nano Cream diserap dengan lebih cepat dalam tempoh 7 hari sebelum bermulanya haid.

Apakah cara penggunaan Bio~Ever Nano Cream?
1) PERINGKAT AWAL 
Cuba pada kulit dengan kuantiti yang sedikit, perhatikan sama ada berlakunya keadaan alergi. Sekiranya tiada, anda dicadangkan untuk menghabiskan sebotol dalam masa 6 hari. Untuk mendapatkan kesan yang optimum dalam masa yang singkat. Namun sekiranya berlaku alergi, anda dinasihatkan untuk menggunakannya pada waktu pagi dan malam. Anda juga diingatkan untuk meminum air yang banyak, banyak bersenam dan mendapat rehat yang cukup.

2) TEMPOH PENJAGAAN
Ia bergantung pada keadaan individu sama ada untuk meningkatkan atau mengurangkan penggunaan Bio~Ever Nano Cream. Anda dicadangkan untuk menggunakannya setiap hari pada waktu pagi dan malam. Ia sesuai untuk kegunaan jangka panjang dan tidak akan menyebabkan ketidakselesaan.

Mengapakah kesan Bio~Ever Nano Cream lebih baik daripada ubat-ubatan lain sedangkan ia hanya disapu pada kulit? Adakah ia ubat?
Bio~Ever Nano Cream bukan ubat dan ia tidak mengandungi sebarang unsur ubat-ubatan. Ia menggunakan teknologi penyerapan di mana aloe vera digunakan untuk melembutkan keratin dan membuka liang-liang roma. Minyak kacang soya iaitu liposom yang mengandungi unsur-unsur diosgenin akan dihantar ke bahagian kulit diikuti dengan kitaran mikrovaskular yang akan menyelaraskan fungsi-fungsi badan. Maka, penggunaan Bio~Ever Nano Cream membawa kesan yang lebih baik di mana cara penggunaannya adalah berbeza dengan ubat-ubatan lain.

Adakah Bio~Ever Nano Cream merupakan ubat?
Tidak. Kandungan utama Bio~Ever Nano Cream ialah kacang soya dan wild yam (Dioscorea Villosa) serta Vitamin E, pegaga (Centella Asiatica) dan aloe vera di mana kesemuanya terdiri daripada komponen makanan. Dioscorea Villosa ialah herba tradisional bergred tinggi yang boleh diaplikasi secara luaran. Bio~Ever Nano Cream yang dihasilkan dengan menggunakan rumusan aktif melalui teknologi tinggi ini memudahkan penggunaannya. Selain itu, ia merupakan produk penjagaan kulit yang dapat menyelaraskan fungsi fisiologi badan, namun ia bukanlah ubat. 

Adakah Bio~Ever Nano Cream harus digunakan secara berterusan? Sekiranya penggunaan dihentikan, adakah ia akan mengakibatkan keadaan kulit dan fungsi badan menjadi lebih teruk?
Bio~Ever Nano Cream kaya dengan hormon semula jadi yang bersifat tumbuh-tumbuhan. Bagi mereka yang mengalami masalah ketidakseimbangan hormon, proses penuaan akan berlaku dengan cepat. Penggunaan Bio~Ever Nano Cream dapat membantu menyelaraskan sistem endokrin badan, mencegah dan melambatkan proses penuaan. Penuaan merupakan satu proses yang berlaku bersama-sama dengan usia kita. Berikutan dengan peningkatan usia, proses penuaan berlaku dengan lebih cepat menyebabkan fungsi badan semakin lemah. Oleh itu, penggunaan Bio~Ever Nano Cream secara berterusan dapat memulihkan fungsi badan secara perlahan-lahan dan memelihara badan supaya berada dalam keadaan yang paling optimal. 

Adakah penggunaan Bio~Ever Nano Cream akan menyebabkan badan terlalu bergantung kepada produk?
Tidak. Bio~Ever Nano Cream tidak akan menggantikan fungsi dalam sistem endokrin dan organ-organ badan. Ia menjaga keseimbangan kelenjar endokrin, membenarkan kelenjar dan organ badan mempunyai hormon yang mencukupi dan seterusnya memulihkan kesihatan badan seseorang. Fungsi Bio~Ever Nano Cream ialah menjaga kesihatan organ-organ badan, maka ia tidak akan menyebabkan masalah kebergantungan terhadap produk.

Bolehkah Bio~Ever Nano Cream digunakan semasa kedatangan haid?
Boleh. Digalakkan untuk teruskan penggunaannya walaupun berlakunya ketidakselesaan. Bio~Ever Nano Cream juga sesuai digunakan oleh kaum wanita yang telah mengalami menopaus.

Adakah penggunaan Bio~Ever Nano Cream akan mengakibatkan haid datang awal atau tertunda? 
Progesteron yang semula jadi akan menyelaras keadaan fisiologi badan kembali kepada normal. Dalam penyelarasan hormon pada peringkat awal, masa kedatangan haid mungkin akan mengalami perubahan disebabkan oleh keseimbangan hormon bagi setiap individu adalah berbeza, namun ia akan kembali normal selepas itu.

Adakah ibu yang sedang menyusu sesuai menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
Para ibu yang sedang menyusu tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream kerana Dioscorea Villosa akan terus diserap oleh bayi melalui susu ibu. Ini akan menyebabkan gangguan dalam sistem pencernaan kerana sistem pencernaan bayi masih belum sempurna.

Sekiranya wujud masalah seperti gatal, kemerahan, sakit kepala, kentut, lecet dan lain-lain simptom yang tidak menyenangkan, adakah ia alergi atau kesan sampingan?
Segala simptom-simptom yang timbul selepas penggunaan Bio~Ever Nano Cream bukanlah alergi ataupun kesan sampingan. Ia merupakan reaksi yang timbul semasa proses detoksifikasi badan manusia dijalankan. Gunakannya secara berterusan. Segala simptom yang tidak menyenangkan akan hilang selepas proses penyelarasan badan dijalankan (berdasarkan fizikal seseorang, kira-kira 7 hari – satu bulan).

Bolehkah Bio~Ever Nano Cream digunakan oleh kaum lelaki?
Boleh. Dioscorea Villosa dalam Bio~Ever Nano Cream merupakan ubat tradisional bergred tinggi yang sesuai digunakan oleh kedua-dua kaum lelaki dan wanita. Ia dapat ditukar kepada hormon lelaki iaitu testosteron. Dioscorea Villosa bukan sahaja dapat memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal dan testis malah dapat meningkatkan fungsi fisiologi badan, membolehkan kaum lelaki mempunyai badan yang lebih kuat.

Bolehkah Bio~Ever Nano Cream digunakan oleh kanak-kanak?
Kanak-kanak yang belum memasuki peringkat akil baligh tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream. Ia sesuai digunakan oleh kanak-kanak perempuan yang telah mengalami haid pertama serta kanak-kanak lelaki yang telah mempunyai perubahan seksual dan suara yang jelas.

Sapu dan urut pada bahagian-bahagian yang tertentu sehingga diserap sepenuhnya. 


Berminat: Pm/whatsapp 019-5590499

Jul 4, 2014

VIVIX






JULY 2014 - TIME FOR VIVIX!!!!
BUY 6 BOTTLE, 
GET 1 FREE BOTTELE
+
CASH INCENTIVE
+
FREE MEMBERSHIP
 
 

Jun 4, 2014

VITAMIN E PROMO!!!



 ONLY IN THIS MONTH - JUNE 2014
BUY 6 + FREE 1 + FREE MEMBERSHIP 
+ CASH BONUS!!!

HURRY!!!!
CONTACT US...
012-522 7742
019- 5990 499

May 20, 2014

VITA-LEA


Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yg pertama dicipta didunia.
Asalnya dikenali sebagai Vitaliza-Mineral, di ringkaskan kepada Vita-min.
Awalnya ( 90 tahun dulu ), ianya dalam bentuk cecair dan seiring dgn arus pembangunn tekonlogi moden, kini dalam bentuk tablet dan dikenali sebagai Vita-Lea.


Vita-Lea  - 1 biji  tablet, mengandungi 30 nutrisi, 12 vitamin dan 7 mineral. Wow!!! Hanya sebiji sehari, dgn kandungan satu botol ialah 120 tablet - cukup untuk 3 bulan - JIMAT!!!!

Sila WA/SMS jika anda perlukan konsultasi -012 522 7742/019 5590 499

TAK PERLU TUNGGU SAKIT...
SUPPLEMEN-MEMBANTU UTK KITA LEBIH SIHAT!!!

May 5, 2014

TAK RUGI CUBA!





 

MAY 2014 - MEALSHAKE, 
BUY 6 GET 1 FREE!!!!

-Nak join SHAKLEE, FREE??
contact us!
012-522 7742
019-5590 499

Apr 1, 2014

OSTEMATRIX




Haiya.............
OSTEMATRIX  - Semua orang perlukannya!!!!!
Tak mo cakap bamyak....

APRIL 2013 promo :-
PURCHASED 6 BOTTLE - GET 1 FREE...
Nak join SHAKLEE secara percuma?
contact me...
012-522 7742/019-5590499


Mar 17, 2014

VITAMIN C PLUS

 
Anda, ada tanda-tanda kekurangan Vitamin C?

-Mudah tertekan / Stress - sering letih dan lemah
-Kulit kelihatan sangat kering dan bersisik, tapak kaki keras dan kasar

-Luka yang lambat sembuh

-Mudah selsema / bersin

-Wajah nampak tua dari usia
-Mudah dapat ulser
-Mudah demam / antibodi tak kuat
-Gusi berdarah
-Salur darah mengecil
-Sakit sendi
-Tanda lebam pada badan
-weight loss (bukan kurus sihat tp kurus yang tak sihat, lemah dan kusam)


Apakah peranan Vitamin C Shaklee ni???

  •  Merangsang pembentukan kolagen-Kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan.  Semakin kite berusia, semakin kurang pembentukan kolagen,..tu la sebab wajah mula berkedut, mula sakit2 otot, gigi pun dah tak kuat...So, kolagen tu penting utk semua orang!!!


  • Memperbaiki Simptom Pendarahan - Kurang Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, lambat pulih dari kecederaan, kulit kering, ruam dan kulit kasar.


  • Peningkatan Sistem Imun - Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, pertingkatkan pemulihan alergi hidung, kulit dan asthma, juga mengurangkan simptom selsema.


  • Memerangi kanser - Ia satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa dan mampu meningkatkan inteferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dgn berkesan.


  • Mencantikkan Kulit - Pengambilan Vitamin C setiap hari akan membantu anda dapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukkan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.


  • Memperbaiki Insomnia - Ia memperbaiki insomnia, stress dan masalah mental seperti keresahan.


  • Mengekalkan kolestrol sihat - ia mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghalang pendarahan dalam hidung, pendarahan serebral dan skurvi.

Perbezaan Shaklee (dengan Vitamin C yang ada di pasaran)
  • Vitamin C pertama yang natural dan bertindak secara ‘Sustained release’, berfungsi secara perlahan untuk memenuhi keperluan tubuh selama 24 jam.
  • Rumusan unik yang membenarkan pelepasan vitamin c secara perlahan dan berterusan selama 5 jam.
  • Satu tablet membekalkan 500mg vitamin C iaitu bersamaan 7biji setengah oren.
  • Membekalkan ‘Bioflavinoid’ dalam jumlah yang seimbang iaitu 120mg..Bioflavonoids bekerja untuk meningkatkan keberkesanan vitamin C dan perlu diambil sebagai sebahagian daripada suplemen vitamin C..( elak salur darah dari runtuh/bocor, meningkatkan fungsi vitamin c, elak vitamin c dr cepat teroksida dan merosakkan sel)
  • Ada dalam bentuk yang boleh dikunyah
  • Tiada pembaziran kerana semua vitamin C digunakan.dilepaskan kedalam system tubuh secara perlahan mengikut keperluan badan

MENCEGAH LEBIH BAIK,...
BERMINAT NAK CUBA??? 
SMS/WA : 012-522 7742

Mar 9, 2014

MARI BERJIMAT!!!

NAK JOIN SHAKLEE - FREE????
SMS/WHASS APP : 012-522 7742
atau
019-5590 499

 *********************

ESP  ( Energizing Soy Protein )
Heboh sana sini, org bercerita pasal ESP ni kan...nak tau ape yg hebat sangat, meh kita baca sikit...


ESP = Sama  dengan 2X ganda daging , 4X ganda telur, 12X susu rendah lemak, 
TIDAK ada kolestrol, TIDAK ada asid uric & sangat mudah diserap oleh badan kita.

Awet muda -Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.

Bagus utk hormon - kacang soya adalah tumbuhan yang kaya dgn isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.

Tingkatkan penjagaan & fungsi prostat - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

Kulit berseri & anjal - Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka danmenghilangkan parut.

Membekalkan tenaga - meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.

Memulihkan Pigmentasi - Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

Kecergasan- Menguatkan daya ingatan dan memori,  keupayaan seksual, dan sebagainya.

Jan 24, 2014

GOUT? BIASA DENGAR KAN..........


Ada masalah GOUT?
Cuba SHAKLEE!!!!

1. ALFAFA
2. OMEGA GUARD
3. JOINT HEALTH TABLET
4. PERFOMANCE DRINK
Setiap satu produk ada fungsinya tersendiri utk GOUT.

Malu bertanya, sakit tak hilang,...masalah bertambah...
Sila sms/whass up/call  utk konsultasi  : 012-522  7742